SYM Fiddle II

merk en type SYM Fiddle II
kleur Matt Black
bouwjaar Nieuw
prijs € 1.798,00
bijzonderheden
ELEGANTIE EN KLASSE

Hoe verpak je chique en stijlvol in een scooter voor dagelijks gebruik? SYM Scooters geeft je het antwoord met de SYM Fiddle II. Een scooter met een prachtig en stijlvol design gecombineerd met de modernste technologieŽn van nu. De Fiddle II is een absolute klasse scooter.

De SYM Fiddle II wordt geleverd met een krachtige 4-takt motor en met een grote koplamp voor goed zicht. De Fiddle II heeft een breed, comfortabel zadel waaronder een grote hoeveelheid opbergruimte is verscholen. Deze scooter is enorm wendbaar en dat komt het rijplezier absoluut ten goede. De SYM Fiddle II is tevens uit te breiden met vele accessoires om zo nog meer jouw persoonlijke stijl aan deze scooter te geven.

Ben je op zoek naar een klasse scooter voor dagelijks rijplezier? Dan is de SYM Fiddle II echt iets voor jou! Door zijn prachtige design en specifieke eigenschappen ben je verzekerd van een klasse scooter. De Fiddle II is leverbaar in Deep Ocean Blue, Metallic Light Brown, White, Black, Matt Grey, Matt Black en Coffee Brown.

Sterke punten
Vintagelook
Comfort rijder en passagier
Grote opbergruimte
Verkrijgbaar in meerdere kleuren
Uit te breiden met vele accessoires

Prijs is inclusief BTW, kenteken, leges en rijklaarkosten.

Prijs is exclusief accessoires!